WIE ZIJN WIJ? Een hecht team.

Marcel Kusters 

 

Marcel, oprichter en directeur van Kusters Opleidingsinstituut. In 2001 startte Marcel zijn eigen bedrijf: Kusters Opleidingsinstituut. Na jarenlange ervaring in de wegenbouw en als consultant binnen IM, ontwikkelde hij opleidingen, trainingen en oefeningen.

 

Marcel overziet het grotere geheel van IM, kent de verschillende belangen binnen het werkveld, het belang van de richtlijnen en maatregelen en heeft een groot netwerk van IM professionals. Als directeur is hij eindverantwoordelijk en wordt hij graag als trainer en coach ingezet bij onze opleidingstrajecten.

 

Marcel houdt van zeilen en tennis.

Marannu Schipper

Marannu is opleidingsmanager/trainer/coach en verantwoordelijk voor alle opleidingen, trainingen en oefeningen. Zij houdt zich bezig met nut, noodzaak en het effect van een leerinterventie. Het is haar verantwoordelijkheid dat jouw vraag en ideeën over wat medewerkers moeten weten of moeten veranderen in hun werkzaamheden vertaald worden in een effectief en inspirerend programma. 

Als opleidingskundige kent zij precies het verschil tussen opleiden, trainen en oefenen en gaat voor kwaliteit en resultaat. Als trainer/coach draagt ze graag bij aan het ontwikkelproces van onbewust onbekwaam naar (on)bewust bekwaam. 

Marannu speelt piano, hockey en tennis, ze houdt van zeilen, skiën en klassieke muziek.

Stephanie Oei 

 

Stephanie regelt alles op kantoor, als opleidingsmedewerker houdt zij de gehele opleidingsadministratie bij.  Zij weet alles met betrekking tot de planning, de locaties, het verzorgen van het lesmateriaal, de maquettes, deelnemersinformatie en alles wat verder op kantoor te regelen valt. Door Stephanie kunnen onze trainers en de teamleden zich concentreren op de inhoud van de opleidingen en trainingen.

Stephanie heeft veel van de wereld gezien, opereert soms op de achtergrond maar weet precies wat er speelt. Ze danst klassiek ballet en houdt van bakken, reizen en fietsen.

  

 

 

Trainerspool

 
Kusters Opleidingsinstituut werkt met een flexibele trainerspool.
Deze bestaat uit ervaren trainers met praktijkervaring vanuit verschillende disciplines
(o.a. Ambulance, Brandweer, Politie, wegbeheerders, communicatiedeskundigen etc.).
Guus

Guus Verstegen

 

Guus is momenteel deeltijdstudent aan de HAN in Nijmegen, waar hij zich specialiseert in Learning & Development. Als opleidingsmedewerker ondersteunt hij Stephanie bij de administratieve werkzaamheden. Zijn werk sluit perfect aan bij de opleiding, waardoor hij veel praktijkervaring opdoet. Geleidelijk aan wordt hij steeds meer betrokken bij de werkzaamheden van Marannu, waar hij als beginnende opleidingskundige veel vakinhoudelijke kennis opdoet.

 

Buiten zijn werk en studie is Guus vaak buiten actief; hij wandelt, fietst en zwemt graag. Ook daagt hij zijn vrienden regelmatig uit voor een potje tennis. Daarnaast houdt Guus van motorrijden en koken. Wanneer het winterseizoen aanbreekt, verheugt hij zich op de wintersportvakantie.