WIE ZIJN WIJ? Een hecht team.

Marcel Kusters 

 

Marcel, oprichter en directeur van Kusters Opleidingsinstituut. In 2001 startte Marcel zijn eigen bedrijf: Kusters Opleidingsinstituut. Na jarenlange ervaring in de wegenbouw en als consultant binnen IM, ontwikkelde hij opleidingen, trainingen en oefeningen.

 

Marcel overziet het grotere geheel van IM, kent de verschillende belangen binnen het werkveld, het belang van de richtlijnen en maatregelen en heeft een groot netwerk van IM professionals. Als directeur is hij eindverantwoordelijk en wordt hij graag als trainer en coach ingezet bij onze opleidingstrajecten.

 

Marcel houdt van zeilen en tennis.

Marannu Schipper

 

Marannu is opleidingsmanager/trainer/coach en verantwoordelijk voor alle opleidingen, trainingen en oefeningen. Zij houdt zich bezig met nut en noodzaak en het effect van een opleiding of training. Het is haar verantwoordelijkheid dat jouw vraag, jouw ideeën over wat medewerkers moeten weten of zouden moeten veranderen in hun werkzaamheden vertaald wordt in een goed programma.

 

Als opleidingskundige kent zij precies het verschil tussen opleiden, trainen en oefenen en gaat voor kwaliteit en resultaat. Daarnaast houdt zij de ontwikkelingen op het gebied van IM en van leren & ontwikkelen precies bij en verwerkt die in onze diensten en producten.

 

Marannu speelt piano, hockey en tennis, ze houdt van zeilen, skiën en klassieke muziek.

Stephanie Oei 

 

Stephanie regelt alles op kantoor, als opleidingsmedewerker houdt zij de gehele opleidingsadministratie bij.  Zij weet alles met betrekking tot de planning, de locaties, het verzorgen van het lesmateriaal, de maquettes, deelnemersinformatie en alles wat verder op kantoor te regelen valt. Door Stephanie kunnen onze trainers en de teamleden zich concentreren op de inhoud van de opleidingen en trainingen.

 

Stephanie heeft veel van de wereld gezien, opereert soms op de achtergrond maar weet precies wat er speelt. Ze danst klassiek ballet en houdt van bakken, reizen en fietsen.

Vacature: opleidingskundige/trainer/coach

 

Ligt jouw passie bij het vak van opleiden, trainen en coachen? Vind jij het leuk om groepen en individuen te begeleiden bij hun ontwikkeling? Werk je graag zelfstandig, maar net zo graag in een team? Ben je in staat om informatie te vertalen naar nieuwe initiatieven en kwaliteitsverbeteringen?
Reageer dan op onze vacature van Opleidingskundige/trainer/coach. 
Klik hier voor de volledige vacature.

Trainerspool

 
Kusters Opleidingsinstituut werkt met een flexibele trainerspool. Deze bestaat uit ervaren trainers met praktijkervaring vanuit verschillende disciplines (o.a. Ambulance, Brandweer, Politie, wegbeheerders, communicatiedeskundigen etc.).