MAATWERK

Wij denken graag met je mee. Kusters Opleidingsinstituut is al ruim 20 jaar dé opleider op het gebied van Incident Management.

 

Als ons vaste aanbod van trainingen en opleidingen onvoldoende aansluit op jouw vraag, zorgen wij voor maatwerk. Jouw vraag kan nog zo ingewikkeld zijn, met onze ervaring vinden we altijd een praktijkgerichte oplossing.

Om je een beeld te geven van maatwerk opdrachten:

 • IM heeft als basis vakbekwame en betrouwbare professionals. Jouw medewerkers zijn vaak alleen op of langs de weg aan het werk. Hoe houd je dan zicht op hun kennis, inzicht en vaardigheden?

   

 • Heldere en duidelijke communicatie vergroot de veiligheid en efficiëntie bij IM. Hoe verbeter je de kwaliteit van de berichten en de samenwerking tussen jouw buiten- en binnendienst?

   

 • Jouw medewerkers lopen het risico geconfronteerd te worden met een heftig en complex incident. Hoe besteed je daar aandacht aan terwijl zij op afstand zelfstandig doorwerken?

   

 • Wil je een incident evalueren? Als objectieve procesbegeleider helpen wij jou en je medewerkers inzicht te krijgen in wat goed ging en wat beter moet. Met de door ons ontwikkelde maquette zie je de situatie letterlijk weer voor je. Wij nemen jullie mee in zowel het praktisch handelen als de theoretische kennis over maatregelen en afspraken.

   

 • Wij hebben veel ervaring in het organiseren en begeleiden van grootschalige, multidisciplinaire oefeningen. IM gaat immers over gecoördineerde samenwerking op de weg. Door te oefenen houd je de alertheid op peil. Met welke wegen, tunnels, specifieke knooppunten of grensgebieden hebben jouw medewerkers te maken?

   

Neem voor meer informatie contact met ons op: 026-4743060 / info@abkusters.nl