Search

IM MAQUETTE

In een snel veranderende maatschappij waar verkeersdruk blijft groeien, wil je kennis en vaardigheden van je medewerkers op peil houden en regelmatig opfrissen. Op onze IM-Maquette oefenen jouw medewerkers op levensechte situaties.

 

Zij voeren vernieuwde richtlijnen, protocollen en processen daadwerkelijk uit, zien direct het effect en delen feedback en ideeën met collega’s. Een nieuwe, praktijkgerichte situatie is zo neergezet, ze zien het letterlijk voor zich. Met onze Maquette leren je medewerkers op een laagdrempelige manier en bijzonder praktijkgericht.

Praktijkgericht leren

 

Medewerkers bij- of herscholen is veel praktijkgerichter met behulp van onze maquette. Zij leren door te doen. Kusters Opleidingsinstituut heeft de IM-Maquette speciaal ontwikkeld ter ondersteuning aan het proces van opleiden, trainen en oefenen. Door de schaalverkleining overzien jouw medewerkers direct hoe een gesimuleerde situatie afgehandeld dient te worden. De gevolgen van hun handelen worden eenvoudig zichtbaar. Leren van fouten, van elkaars casussen en van successen.

 

IM-Maquette materiaal

 

Wij hebben de IM-Maquette steeds verder ontwikkeld op basis van onze eigen ervaring en wensen van klanten en deelnemers. Zo kun je naast de uitgebreide basis Maquette, nu ook een IM-Maquette op maat bestellen én speciaal een voor waterwegen.

 

De grondplaten van onze IM-Maquette zijn vervaardigd uit 2 millimeter vloervilt met antislip ondergrond, met een schaal van 1:43. Daarnaast bieden wij aan op schaal gemaakte, 3D-geprinte geleiderails, portalen, tunnels en kegels.

 

Onze IM-Maquette bestaat uit eenzijdig en tweezijdig aanrijdgevaar met meerdere rij-, in- en uitvoegstroken. Door de totale lengte van 3,70 meter heb je de mogelijkheid om meerdere scenario’s tegelijkertijd te oefenen.

 

De complete IM-Maquette wordt geleverd met verschillende hulpdiensten, weggebruikers en vrachtverkeer, allemaal met een schaal van 1:36 tot 1:50.

 

De volledige basis IM-Maquette ontvang je in zeven kisten op een verrijdbare trolley:

 

  • 1 set tweezijdig aanrijdgevaar
  • 1 set eenzijdig aanrijdgevaar 2 x 2 rijstroken
  • 1 set eenzijdig aanrijdgevaar 3 x 2 rijstroken
  • 1 set geleiderails en portalen, inclusief matrixborden
  • 1 verkeersset personenvervoer
  • 1 verkeersset vrachtverkeer
  • 1 verkeersset hulpdiensten inclusief 15 verkeerskegels
  • 6 veiligheidshesjes

 

 

Maquette trainer

 

Wil je opgeleid worden tot Maquette trainer om binnen je eigen organisatie onze Maquette in te zetten bij trainingen en opleidingen? Wij denken met je mee en delen graag onze ervaring tijdens de IM-Maquette training.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op: 026-4743060 / info@abkusters.nl