Vacature Allround Medewerker Opleidingen

Kusters Opleidingsinstituut houdt zich bezig met het verzorgen van opleidingen op het gebied van verkeersmanagement in het algemeen en incidentmanagement in het bijzonder. Wij zijn marktleider op dit terrein. Naast het opleiden, trainen en coachen van deelnemers adviseren wij ook bij de inrichting van Incidentmanagement in de organisatie.


Wij zoeken een Allround Medewerker Opleidingen

Als jij van veel afwisseling houdt en graag wil werken in een ondersteunende functie, solliciteer dan meteen bij Kusters Opleidingsinstituut.


Wat houdt de functie in?

Je bent een duizendpoot die graag verschillende werkzaamheden wil verrichten binnen het opleidingsinstituut. Als Allround Medewerker ben je werkzaam op kantoor, daar ben jij ons eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als tijdens onze opleidingen en trainingen. Je zorgt er voor dat onze website up tot date is en dat we interessante ontwikkelingen delen op social media. Je bent vindingrijk en steekt graag je handen uit de mouwen. Voor moderne leermiddelen ben jij niet bang en je vindt het leuk om je daar in te verdiepen. Je wordt bij ons geen gamer, maar je mag wel met virtual reality aan de slag!


Hoe voer je de functie uit?

Met jouw enthousiasme ondersteun je het team wat bestaat uit een opleidingsmanager en opleidingsmedewerker. Je houdt je bezig met administratieve werkzaamheden en het helpen bij het ontwikkelen van lesmateriaal. En ja, bij ons zijn speelgoedautootjes ook lesmateriaal! Als Allround Medewerker vind je kwaliteit erg belangrijk.


Wat bieden wij jou?

Een leuke uitdagende baan 24 uur/week;
Een prettige informele werksfeer met enthousiaste collega’s;
Een bij de functie passend salaris;
25 vakantiedagen obv 40 uur en 8% vakantiegeld;
Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.


Wat bied jij ons?
Denk- en werkniveau op MBO niveau;
Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen;
Je bent flexibel;
Je bent zelfstandig en een teamplayer tegelijk;
Je hebt een hands-on mentaliteit.


Ben je enthousiast?

Stuur  voor 1 november 2019 je cv en motivatie naar info@abkusters.nl. Je kunt ook contact opnemen met onze opleidingsmanager, Marannu Schipper, om nog meer te weten te komen over de functie en Kusters Opleidingsinstituut: 026- 474 3060.

Adres: Ressenerbroek 22D, Heteren


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.